BIOHEM – Laboratorul naturii – Produse antirid

Ulei BIOHEM pentru fata

(de noapte)

Ulei BIOHEM pentru fata de noapte din laboratorul naturii uleiurile de mosc si de ciubotica cucului contin o analta concentratie de retinol, vitamina K, E – C steroli, fitosteroli, combinate impreuna cu uleiul de sofranel sa fie in mod particular active in regenerarea celulara si restructurarea fibrelor de colagen.

Extractul din ulei esential de lemn de trandafir, copacul de trandafir creste in padurile amazoniene. Este vesnic verde, scoarta si miezul este rosu si emana o aroma exotica intensa. Uleiul este extras din fulgii miezului de copac prin distilare.
Componente naturale regasite in uleiul esential: linalool, limonene, geraniol. Este recomandat pentru pielea matura, ridata, obosita, recastigarea elasticitatii si supletea tenului. Inclus in creme sau lotiuni reda elasticitatea si supletea tenului. Este regenerant si intineritor, stimulant si tonifiant.
Echilibreaza chimia proprie a pielii fiind recomandat atat pentru tenul gras cat si pentru tenul uscat. Uleiul esential de lemn de trandafir fiind un stimulent de regenerare celulara are efecte de intinerire a pielii mature si ridate.

Extractul din ulei de macese este foarte bogat in acizi grasi (linoleic si linolenic). Acizii grasi au rol foarte important in procesele de regenerare cutanata. Acestea sunt elemente cheie pentru a repara tesuturile deteriorate. Uleiul de macese incetineste ambatranirea prematura a pielii. Utilizarea sa a furnizat rezultate excelente in tratarea arsurilor, cicatricilor, alte deteriorari ale pielii. Reduce ridurile si semnele de imbatranire prematura. De asemenea, previne efectele de uscare a soarelui, care pot provoca initial riduri fine sau “picioare de cioara” in jurul ochilor si a gurii.
Uleiul de macese este recunoscut pe scara larga datorita capacitatii de ameliorare si reparare a cicatricilor provenite din diverse surse, de la acnee pana la operatii chirurgicale. O continua aplicare a acestui ulei stimuleaza procesul natural de regenerare a pielii.

Extractul din ulei de sofranel se numara printre uleiurile vegetale cu cel mai bogat continut de Omega 6 (75%), acid gras esential cu rol in regenerarea lipidelor epidermice si menținerea hidratarii pielii. Datorita acestui fapt, penetreaza rapid si in profunzime pielea, uleiul avand beneficii pentru toate tipurile de ten. El imbogateste orice produs in care este inclus si, in plus, este un bun transportator al substantelor active in piele, de aceea ar trebui ss fie nelipsit din stocul oricarui creator de cosmetice. Datorita continutului bogat de vitamina K, ce favorizeaza coagularea sangelui, uleiul de sofrănel este destinat cu predilectie tenului cuperotic.

Ulei BIOHEM pentru fata de noapte amestecul hranitor si revitalizant patrunde usor in piele, oferind un tonus nou si luminos. Uleiurile esentiale de lemn de trandafir si de lavanda actioneaza in perfecta sinergie cu uleiurile vegetale pentru a contracara ridurile si petele. Nota sa florala este adecvata relaxului nocturn.

Mod de utilizare:
Din ulei BIOHEM pentru fata de noapte puneti cateva picaturi de ulei pe discul demachiant si aplicati pe pielea umeda in jurul ochilor, pe fata si pe decolteu. Repetati pana ce discul va fi curat. Este foarte eficient si ca demachiant pentru cosmeticele rezistente la apa.

Ingrediente:

, , , , ,

Ulei BIOHEM pentru fata de noapte- Pret colaborator – 103,44 RON
                - Pret consumator – 118,90 RON
                                            – Pret client  -  150,50 RON

Cod 4602   Greutate 50 ml

Crema BIOHEM pentru piele mixta si matura

Crema BIOHEM pentru piele mixta si matura din laboratorul naturii este o amprenta exotica impreuna cu uleiul de jojoba si tamanu, reechilibreaza secretia de sebum, linisteste si hraneste (fara a unge), cicatrizeza si previne toate imperfectiunile tenului.

Extractul din ulei de Jojoba este o ceara lichida produsa din semintele de Jojoba, ale unui arbust originar din sudul Arizonei, sudul Californiei si nord-vestul Mexicului. Amerindienii din California foloseau uleiul de jojoba anca din secolul al XVII-lea datorita proprietatilor speciale ale plantei Jojoba, pentru o serie de tratamente cosmetice si medicale cum ar fi tratarea cancerului de piele si a ranilor. Interesant este faptul ca aceasta nu este un ulei, ci mai degraba este un ester ceros. Dintre toti compusii din natura, acest ester ceros este cel mai asemanator cu sebumul secretat de pielea umana, spre deosebire de celelalte uleiuri vegetale comune, doar acest ulei este foarte similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman.
Uleiul de jojoba are un continut foarte bogat in microelemente si substante nutritive, cum ar fi zinc, cupru, siliciu, iod, crom, vitamine E si grupul B, acizi si alte ingrediente naturale. Folosit extern, acest produs natural are remarcabile proprietati antibacteriene, antioxidante, anti-inflamatorii, de hidratare si calmare. Uleiul de jojoba este usor absorbit de piele si nu lasa o senzatie neplacuta, uleioasa pe piele.

Extract din ulei de tamanu. Arborele creste in zone tropicale in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Din samburii fructului este extras uleiul care poseda proprietati puternic anti-inflamatorii, stimuleaza eficient microcirculatia. Prin urmare, este deosebit de adecvat pentru a atenua urmele inestetice, vergeturile, ridurile si cearcanele. Uleiul este concentrat si aromatic ce se remarca prin capacitatea exceptionala de a trata numeroase afectiuni dermatologice cum ar fi eczemele, psoriazisul, zona zoster, cuperoza. Bun cicatrizant si antalgic bland, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza vechi cicatrici. Poate fi de asemenea, regasit in numeroase formule datorita actiunii sale calmante si purifiante pe plagile cronice – fisuri, crapaturi, zgarieturi.
Are in compozitia sa acizi grasi esentiali: linoleic (omega-6) acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, acora, carvacrol, inofilin A, calaustraline si inofilolide, polifenoli, vitamina E. Uleiul de Tamanu este un ulei puternic, nu se foloseste aplicat ca atare, doar inclus ca si ingredient in diverse compozitii, in procent de 20-50%. Cicatrizant, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat crapat si confera suplete si elasticitate pielii, antiinfectios cutanat, protector impotriva efectelor nocive cauzate de soare.

Extractul din ceara de carnauba este o ceara naturala obtinuta din frunzele palmierului Copernicca Cerifera, care creste in Brazilia. Este o alternativa la ceara de albine pentru persoanele care prefera produsele de origine vegetala. Ca ingredient inclus in compozitii cosmetice ajuta pielea sa retină umezeala. Are rol de bariera de protectie formand un strat fin pe piele.Confera unei compozitii cosmetice consistenta si stabilitate. Datorita duritatii ei neobianuite, ceara de carnauba joaca un rol important in cosmetica.

Extract din amidon de orez. Ca toata lumea de altfel, stisi ca se obtine din orez o fantastica pudra de frumusete. Dar v-ati fi putut imagina ca orezul protejeaza celulele cutanate de agresiunile exterioare, ca antarzie ambatranirea si ingrijeste pielea grasa? Ii cunoastem valorile nutritioniste – magneziu, vitaminele B, cupru si potasiu – care reprezinta baza alimentatiei in Asia. Orezul are avantajul de a fi foarte bogat in vitamina E si in acizi grasi esentiali. Aceste componente sunt antioxidanti extrem de puternici. Altfel spus, ele protejeaza membranele celulelor pielii noastre de imbatranirea prematura datorata stresului: reactii chimice provocate de poluare, raze ultraviolete, tigari.

Mod de utilizare:
Crema BIOHEM pentru piele mixta si matura se aplica in cantitati foarte mici prin masaj pe pielea umeda. Pentru a nu intra in contact cu apa,se recomanda a se utiliza o spatula din lemn sau plastic evitandu-se astfel posibilitatea degradarii produsului.

Ingrediente:

, , , , , , ,

Crema BIOHEM pentru piele mixta si matura- Pret colaborator – 98,41 RON
                - Pret consumator – 113,12 RON
                                            – Pret client  -  143,19 RON

Cod 2301   Greutate 30 ml

Crema BIOHEM pentru pielea sensibila si iritata

Crema BIOHEM pentru pielea sensibila si iritata din laboratorul naturii amprenta gustosa si aroma suava cu uleiuri de caise si de avocado care contin fitosteroli si trigliceride utile pentru a calma roseata pielii, repara, hidrateaza si hraneste in profunzime. Intareste pielea si o rotejeaza de agresiunile externe, repara stratul hidrolipidic si uniformizeaza tenul.

Extractul de ulei din samburi de caise are consistenta usoara, similar cu uleiul de migdale ca proprietati, si este un ingredient universal ideal a fi inclus in cele mai multe tipuri de produse cosmetice. Nu lasa urme grase, este absorbit complet de piele, nu lasa tenul lucios.
Se obtine prin presarea la rece a samburilor din fructele coapte. Uleiul din samburi de caise este calmant, antiinflamator, emoilent, penetrant fara a lasa urme uleioase pe piele. Este recomandat pentru ten sensibil, iritat, ten matur, ten gras, pentru pielea deshidratata, delicata, inflamata.

Extractul de ulei din avocado are un efect pozitiv vizibil asupra ridurilor si asupra cicatricilor. Cunoscut inca din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole de femeile din Mexic si Arizona. Uleiul de avocado este considerat un ulei vegetal, desi avocado este de fapt un fruct.
Uleiul contine gliceridele acizilor grasi (palmitic, stearic, oleic, linoleic), vitamina A, lecitina. Datorita componentelor sale speciale, avocado se foloseste in preparatele cosmetice sub forma de ulei cu agenti activi. Contine acizi grasi pe care organismul uman nu ii poate sintetiza, dar care intra in componenta lipidelor membranare. Are rol fundamental in reactiile inflamatorii si de imunizare, dar si in reglarea permeabilitatii celulare.

Crema BIOHEM pentru pielea sensibila si iritata este un produs extrem de folositor pentru a calma inrosirea pielii, repara, hidrateaza si hraneste in profunzime. Este recomandata pentru pielea foarte sensibila si iritata.

Mod de utilizare:
Crema BIOHEM pentru pielea sensibila si iritata se aplica in cantitati foarte mici prin masaj pe pielea umeda. Pentru a nu intra in contact cu apa,se recomanda a se utiliza o spatula din lemn sau plastic evitandu-se astfel posibilitatea degradarii produsului.

Ingrediente:

, , , , , , ,

Crema BIOHEM pentru pielea sensibila si iritata- Pret colaborator – 92,50 RON
                - Pret consumator – 106,33 RON
                                            – Pret client  -  134,59 RON

Cod 2303   Greutate 30 ml

Ulei BIOHEM purificant pentru fata de zi

 

Ulei BIOHEM purificant pentru fata de zi din laboratorul naturii eset alcatuit din uleiurile de canepa si de chimion negru bogati in acizi grasi, omega-3, omega-6, cu numeroase proprietati reechilibrante, purificante si anti-age se alatura uleiului de floarea soarelui combinandu-se intr-un amestec hidratant si usor, imediat absorbit de piele. Hraneste si curata in profunzime lasand pielea catifelata si compacta.

Extractul din ulei de floarea soarelui proprietatile sale benefice au fost uitate adesea sau omise in favoarea celor detinute de uleiul de masline. Fiindca se obtine din seminte de floarea soarelui, uleiul preia o parte dintre nutrientii si proprietatile acestora putand fi utilizat cu succes atat in alimentatie cat si in anumite tratamente cosmetice. O precizare trebuie facuta: uleiul este cu atat mai sanatos cu cat este mai natural, adica mai putin procesat prin tehnologia de ultima generatie care il supune la temperaturi ridicate.
Dintre toate uleiurile vegetale, cel extras din floarea soarelui constituie sursa cea mai bogata de vitamina E, un antioxidant esential pentru organism. Studiile au aratat ca un consum ponderat poate reduce semnificativ riscul bolilor cardiovasculare prin scaderea colesterolului rau din sange. Desi nu exista suficiente dovezi care sa-i demonstreze eficienta in cazul artritei si ranilor, uleiul de floarea soarelui continua sa fie intrebunitat in cadrul anumitor medicamente si tratamente.

Extractul din ulei de mandarin are beneficii variate cand este folosit in produsele cosmetice, precum imbunatatirea texturii pielii, proprietati antiseptice si de regenerare celulara. Uleiul esential de Mandarine, obtinut prin presare, este recomandat pentru proprietatile sale antiseptice si tonifiante. Este folosit de asemenea in aromoterapie pentru notele sale fresh-fructate.
Are proprietati antiseptice, depurative, diuretice si tonifiante si este un ingredient fantastic, care ajuta la purificarea si echilibrarea pielii. In acelasi timp, asigura o piele mai fina, combatand infectiile si inlatura orice.

Extractul din ulei de canepa este un ulei original si exceptional. Foarte bogat in acizi grasi esentiali rari si in acizi grasi polinesaturati, cu un echilibru perfect de Omega 3 si Omega 6 foarte asemanator lipidelor din piele si cu un continut important de vitamine:A, B1, B2, B6, C si D, uleiul de canepa este renumit ca un ulei puternic reparator, regenerant, calmant si hidratant cutanat fiind recomandat in special tenurilor ridate, devitalizate, iritate sau cu probleme cronice cat si pentru ingrijirea parului.
Puternic antiinflamator si calmant pentru pielea iritata, inrosita, atopica. Reda fermitatea si supletea pielii, tenul devenind mai elastic si mai tanar.

Extractul din ulei de chimen negru este o planta originara in Orient, cultivata si intrebuintata in arta culinara si in scop terapeutic deopotriva, in India, Egipt, in tarile din Orientul Mijlociu de peste 2000 de ani. Uleiul de chimen negru este cunoscut inca din vechime ca remediu pretios pentru sanatate. Un ulei antiage veritabil, hranitor, circulator, agent antiacneic, purifiant, anticelulitic,antiinflamator. Extras din semintele plantei Nigella sativa, acest ulei contine o serie de principii active si acizi graai polinesaturati, ceea ce determina efectele benefice asupra pielii uscate, sensibile si iritate, actiunea calmanta, revitalizanta, antiinflamatoare si mai ales imunostimulatoare.
Componenti principali: acizi grasi: oleic, palmitic, linoleic, stearic, alcaloizi, aminoacizi, triterpene, flavone, saponine, steroizi, rezine, taninuri, uleiuri volatile (nigelna si chinona), calciu, potasiu, fier, magneziu, seleniu, cupru, fosfor, zinc.

Ulei BIOHEM purificant pentru fata de zi produs indispensabil pentru curatarea si tonificarea pielii atat dimineata cat si seara. Uleiurile de canepa si de chimion negru  bogate in acizi grasi, omega3 si omega 6, cu numeroase proprietati  reechilibrante purificante si antirid, se alatura uleiului de floarea soarelui combinandu-se intr-un amestec hidratant si usor, imediat absorbit de piele. Hraneste si curata in profunzime lasand pielea catifelata si compacta.

Ingrediente:

, , , , ,

Ulei BIOHEM purificant pentru fata de zi- Pret colaborator – 59,17 RON
                - Pret consumator – 68,01 RON
                                            – Pret client  -  86,09 RON

Cod 4601   Greutate 50 ml

Crema BIOHEM pentru piele obosita si matura

Crema BIOHEM pentru piele obosita si matura din laboratorul naturii amprenta orientala si parfumul dulce cu ulei de maslin si de argan ( cunoscuti pentru bogatia lor in fenoli si steroli) lupta in mod efcace impotriva efectelor imbatranirii cutanate, reinnoind si hranind pielea in profunzime.

Extractul din ulei de masline. Folosit atat in alimentatie cat si in cosmetica, uleiul de masline este apreciat in mod deosebit si recunoscut ca un pretios ajutor al sanatatii si frumusetii. El contine vitaminele A, B1, B2, C, D, E, K, fier, acizi grasi nesaturați 85%, acizi grasi saturati 15%, trigliceride, clorofila etc.
Fiind considerat ca un ulei al frumusetii el face pielea mai stralucitoare, avand proprietatea de a intarzia procesul de imbatranire. Uleiul de masline curata și inmoaie pielea, o hidrateaza si o regenereaza.

Extract din ulei de argan este considerat un ulei scump, datorita faptului ca este cel mai rar ulei din lume. Uleiul de argan este obtinut din fructul arborelui de Argan, care creste in regiunile aride ale Marocului, iar de ceva timp si-a facut intrarea si pe continentul european, gratie bumului cunoscut de produsele bio. Uleiul de argan este bogat in acizi grasi esentiali si vitamina E etc.
Are efect de regenerare si anti-rid si este benefic pentru pielea uscata, pentru acnee, psoriazis, eczme, riduri. Bogat in acizi grasi si vitamina E, antioxidanti, polifenoli, Omega 9 şi Omega 6, uleiul de argan este si acum principalul produs utilizat pentru ingrijirea pielii, a parului si a unghiilor in Maroc.

Extractul din ulei esential de patchouli. Patchouli este un ulei stimulant, intaritor, astringent. Acest ulei are un pronuntat efect antidepresiv asupra sistemului nervos, in stari de stres si anxietate, dar este util numai persoanelor care ii agreeaza mirosul. Se foloseste in candela sau baie.
Pentru proprietatile astringente si antiseptice este indicat a se folosi in tratamentul acneii si al tenului gras. De asemenea este util in tratamentele de prevenire a imbatranirii pielii si a aparitiei ridurilor.
Patchouli poate fi util persoanelor care se simt lipsite de energie, traverseaza o perioada in care sunt cuprinse de letargie si constata ca au probleme de concentrare.
Uleiul de Patchouli va va incarca cu caldura si energie, ceea ce va stimula concentrarea atentiei atunci cand se impune acest lucru si va va face sa va simtiti mai “cu picioarele pe pamant”.
Uleiul esential de muscata este compus in principal din geraniol, linalool si citronellol, ce dezvolta o actiune antiseptica si antivirala, ajutand la mentinerea sanatatii pielii.

Crema BIOHEM pentru piele obosita si matura foarte eficace impotriva imbatranirii pielii, reinnoieste si hraneste pielea in profunzime. Are o actiune impotriva ridurilor extrem de puternica, iar pielea obtine un aspect luminos si proaspat.

Mod de utilizare:
Crema BIOHEM pentru piele obosita si matura se aplica in cantitati foarte mici prin masaj pe pielea umeda. Pentru a nu intra in contact cu apa,se recomanda a se utiliza o spatula din lemn sau plastic evitandu-se astfel posibilitatea degradarii produsului.

Ingrediente:

, , , , , , ,

Crema BIOHEM pentru piele obosita si matura- Pret colaborator – 101,67 RON
                - Pret consumator – 116,86 RON
                                            – Pret client  -  147,92 RON

Cod 4601   Greutate 30 ml

Pentru orice informatii, detalii despre cum puteti achizitiona produsul la pretul de depozit , ne puteti contacta la:

ID yahoo: stef_cordu
Telefon: 0744.750.594
Facebook: http://ro-ro.facebook.com/stefania.stef.969

Va recomandam sa ne contactati pentru a va oferi asistenta la inscriere si comanda!

PRODUSELE BIOHEM SE POT CUMPARA NUMAI PRIN RETEAUA NOASTRA DE COLABORATORI

Persoana care cumpara produsele Biohem direct de la colaboratorii nostri nu beneficiaza de  nici o reducere.
O parte din clienti vor deveni consumatori inregistrati

CLIENT

    persoana care cumpara produsele Biohem direct de la colaboratorii nostri fara nici o reducere.
    o parte din clienti vor deveni consumatori inregistrati

CONSUMATOR INREGISTRAT

    se devine in urma indicatiilor din partea unui colaborator, dupa ce a cumparat produse i n valoare de minim 20 puncte intr-o singura data.
    obtine dreptul la reducere 21% din pret
    poate face comanda, cumpara, si plati direct la firma
    primeste ID-ul personal care va ramane valid cu unica conditie de-a consuma cel putin 50 de puncte intr-un an.

ORICE CONSUMATOR INREGISTRAT POATE DEVENI UN COLABORATOR

    a lua decizia de-a crea reteaua proprie de clienti si consumatori si de-a se pregati in acest scop
    cumpara PACHETUL INITIAL si semneaza contractul de colaborare
    realizeaza un consum lunar de 25 puncte pentru a mentine statusul de colaborator activ

COLABORATOR

Este persoana care lucreaza avand ca si obiectiv formarea unei retele BIOHEM si, care poate deveni lider
daca are mai multe retele. Obtine reducerea (castigul de primul grad) de 21% din rulajul personal si 13%
din rulajul cosumatorilor inregistrati. In baza rulajului lunar realizat de reteaua sa, paticipa la castigul de gradul 2 ,de la 3% pana la 21%

COLABORATOR LEADER

Pentru fiecare retea directa ce ajunge la 21% are un castig fix de 4oo puncte
In baza planului de cariera, avanseaza si participa la distributia de bonusuri si de premii speciale cu o valoare
de 5-8 % din rulajul realizat de propria structura.

Stefania Stef |