Catalizator energetic – Pentru o viata mai sanatoasa !

banner stefania-1

 

 Catalizatorul energetic Eden Line

Catalizator energetic

Realizat în piele, conține în interior o cantitate corectă de microminerale care prin acțiunea lor reușesc să efectueze descărcarea eventualelor frecvențe dăunătoare prezente.

Mulți utilizatori spun că, în urma folosirii acestor catalizatoare energetice au dispărut intoleranțele alimentare.

Modul  de folosire este foarte simplu: se poziționează catalizatorul sub mâncarea și/sau băutura care urmează a fi consumate, ținându-se minim un minut. S-a demonstrat a fi foarte eficace pentru proliferarea mucegaiului de pe preparatele din carne și brânză, iar folosit în interiorul frigiderului prelungește prospețimea fructelor, legumelor și a lactatelor proaspete pentru mai multe zile. Fumătorii pot să pozitioneze catallizatorul sub pachetul de țigări. Ei vor observa că țigara are un gust diferit și este mult mai ușoară.

Recent a fost identificată o nouă microparticulă de mare viteză. Descoperirea se bazează pe observațiile efectuate de marele savant Nikola Tesla în timpul unei eclipse de soare, fenomen care a permis evidențierea așa numitei „energii cosmice”,energie caracterizată, printre altele și de proprietăți antigravitaționale. Studiul caracteristicilor microparticulelor de mare viteză a fost reluat cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră, descoperindu-se că spațiul este plin de un câmp energetic ce posedă o concentrație ridicată de unde dotate de spini foarte rapizi ce produc un tip de energie cu un puternic efect antigravitațional.
Acest nou tip de substanță este folosit pentru realizarea celui mai performant sistem de purificare și înnobilare  a apei potabile și a altor materiale, o tehnologie de-a dreptul miraculoasă, ce stă la baza componenetelor Catalizatorului Eden Line.

Compoziția Catalizatorului Energetic Eden Line

Catalizatorul Eden Line este compus dintr-o pulbere specială formată din materiale cu proprietăți piezoelectrice cu dimensiunea de 0,3 micron și cu proprietăți fizice particulare, ce emit câmpuri cu diferite lungimi de undă de 4-6 milimicron. Materialul respectiv este un amestec format din turmalină, mică, quartz, germaniu, etc.)

Acest amestec de minerale emite câmpuri electromagentice cu frecvență foarte scăzută 0,26 eV, care sunt în măsură să „reechilibreze” frecvențele emise de corpurile vii ale plantelor, animalelor și cel mai important, ale însuși corpului uman, declanșând un proces de reechilibrare a funcțiilor organismelor compromise (avariate) de sursele de poluare, provocând un adevărat proces de auto-vindecare.

Savantul Hans Nieper, în cartea sa “Revoluție în societatea medicală” a declarat că acest tip de „particule rapide”, testate de peste 30 ani în unele universități japoneze, ar fi declanșat a treia revoluție energetică.

banner stefania-1

Cum funcționează Catalizatorul Energetic Eden Line?

Moleculele corpului uman sunt compuse, în proporție de 70-75% din apă. Din cauza poluării electromagnetice cât și/sau chimice, acestea tind să se regrupeze și să se “ratatineze”, ținând captive în interiorul lor nutrienți și toxine (radicalii liberi). Datorită mineralelor piezoelectrice utilizate de tehnologia  Eden Line, emițătoare a particulelor rapide și datorită unei producții masive de anioni care se formează în contact cu aceste minerale, toxinele sunt eliminate, permițând corpului uman să asimileze substanțele nutritive mult mai ușor.

Descoperirile medicale recente din America și Japonia, susțin că celulele și țesuturile corpului nostru aflate în continuă mișcare dețin o memorie care primește informații frecvențial. Aceste fluxuri sunt însă alterate de sursele de poluare de zi cu zi (metale toxice precum plumbul pe care îl respirăm din gazele de eșapament, sau aluminiul și mercurul din alimente și apă pe care le înghițim) având consecințe grave atât din punct de vedere fizic cât și psihic, ceea ce determină apariția unor grave suferințe.
Substanța din corpul nostru care este astfel „încărcată” este apa, care reprezintă în jur de 75% din corpul uman.
 
Micromineralele şi Catalizatorul Energetic Eden Line

Imaginați-vă că aveți un obiect capabil să îmbunătățească calitățile apei potabile, a mâncării și chiar și a sănătății persoanelor care se află în jurul dumneavoastră. Deși pare o descriere științifico-fantastică, totuși, micromparticulele catalizatorului Eden Line permit toate aceste efecte și chiar mai mult, numeroase rezultate și mărturii probând aceste efecte de-a dreptul miraculoase. Cu toate că au început să fie folosite încă cu 30 ani în urmă, aceste materiale doar recent au dobândit locul de onoare pe care îl merită.

Nikola Tesla a declarat că „totul provine dintr-o substanta primara – eterul luminifer”. El credea ca universul este alcătuit dintr-o simfonie de curenți alternați cu armonici emise într-un amplu interval de octave.

Explorarea acestui interval de vibrații electrice l-a pus în situația să înțeleagă comportamentul cosmosului. Tesla a înțeles că, de fapt, acest comportament,o adevărată simfonie cosmică,constă în bine-cunoscutul fenomen reprezentat de rezonanta. În Univers nu există nimic care să nu aibă o vibrație armonică proprie. Bazându-se pe aceste lucruri, Tesla a creat oscilatoare de utilizare personală care vibrau (rezonau) cu „eterul luminos”.

Nikola Tesla a numit aceste dispozitive – “antene” sau “rezervoare de energie liberă”.

Cum sunt realizate Catalizatoarele Energetice Eden Line?
Aceste produse de mare performanță sunt confecționate din piele sau eco-piele, conținând în interior mineralele ce sunt fixate pe o stofă sub formă coloidală. Acestea au o concentrație special concepută, pentru a facilita intrarea biocâmpului obiectului sau corpului în rezonanță cu energia fundamentala a Universului (chi, prana, orgon, etc.).

Tesla însuși realizase deja diferite brevete ale unor astfel de produse pe care le-a numit „antene de energie libera”, cărora le transfera aceste energii, astăzi se admite că transferul se realizează prin transferarea informațiilor din câmpul lui Schumann (Schumann’s field) aurei umane (câmpul lui Schumann este câmpul magnetic natural primordial al pământului).

Astfel, organismul uman, sau oricare alt organism viu poate fi readus la echilibru (rezonanță), mărindu-i propria frecvență vibrațională. Se apreciază că acest câmp penetrează cu energie benefică orice substanță materială.

Domeniile de aplicare a arelor catalizatorului Eden Line sunt multiple și, în fiecare zi, consultanții noștri științifici ne aduc la cunoștință altele noi.

Lista de ultilizări posibile ale Catalizatorului Energetic Eden Line:
– Pentru relaxare sau energizare, catalizatorul se plasează, simplu, într-un buzunar.
– Pentru a activa chakrele, catalizatorul se poziționează deasupra lor.
– Pentru a energiza alimentele, mâncarea și băutura, se pune catalizatorul sub farfurie, sau pahar, pentru cel putin 30 de secunde (cu cât se lasă mai mult cu atât mai bine).
– Pentru a accelera vindecarea în cazul unor răni sau arsuri, așezați catalizatorul deasupra bandajelor.
– Pentru a prelungi prospețimea alimentelor, a îmbunătăți gustul și proprietatile nutritive, se instalează 3 catalizatoare în frigider pe raftul central. Nu folosiți pentru carne sau pește congelat (se decongelează).
– Pentru a ameliora cefaleea, puneți catalizatorul pe frunte.
– Pentru a reduce senzația de greață catalizatorul se plasează pe abdomen în zona epigastrului.
– Pentru a reduce durerile articulare, puneți catalizatorul pe zona dureroasă.
– Pentru a se proteja de câmpurile electromagnetice produse de telefoanele mobile şi a altor aparate electrice. În această situaţie durata de viaţă a catalizatorului se reduce cu circa 60%.

Concentrația mineralelor din catalizator determină ca durata de viață a produsului să fie foarte mare, 7-8 ani, dacă e folosită conform descrierilor de mai sus.

 

 

Catalizator energetic- Pret de Depozit – 460 RON
                                            – Pret de vanzare  –  575 RON

banner stefania-1

Pentru orice informatii, detalii despre cum puteti achizitiona produsul la pretul de depozit , ne puteti contacta la:

ID yahoo: stef_cordu
Telefon: 0744.750.594
Facebook: http://ro-ro.facebook.com/stefania.stef.969
sau puteti face aceasta direct pe site-ul,www.edenline.ro,  completand in formularul de inscriere datele personale si urmatorul cod de sponsor: 89100252.

Va recomandam sa ne contactati pentru a va oferi asistenta la inscriere si comanda!

Stefania Stef |

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s