Detoxifiere pe cale naturala – Cea mai buna modalitate

banner stefania-1

„……………….deosebirea dintre detoxificare şi tratament, explica că tratamentul se referă la calmarea simptomelor, dar că el nu rezolvă în mod necesar cauza ascunsă care a generat boala. Este momentul să ne debarasăm de mentalitatea legată de tratament, pe care toţi oamenii am îmbrăţişat-o până în prezent, şi să fim mai deschişi faţă de universul detoxificării.

Detoxificarea nu „tratează”nici simptomele (problemei), nici nu este tributară unor concepte
referitoare la „deficienţe”; dacă ea tratează sau abordează ceva, atunci ea tratează însăşi originea cauzei care determină manifestarea acelor simptome.
Detoxificarea ţine cont de procese ca alcalinizarea, homeostazia, dezvoltarea, revatalizarea, regenerarea şi purificarea organismului.
Consumând alimentele în starealor pură, crude, proaspete şi vii, adică alimente ale căror proprietăţi chimice şi valenţe energetice nu au fost modificate prinintervenţia omului, veţi fi descoperit cheia de aur care deschide poarta către tărâmul sănătăţii şi al vitalităţii.”
ROBERT MORSE – Sa traim sanatos fara toxine

Meniul meu de detoxifiere cu dieta raw

banner stefania-1Dimineata:

 -1 capsula Chitosan („cel mai nou potenţator al longevităţii”), produs natural, extras din carapacea crabilor rosii, produs oferit de Compania Eden Line

Produsul este insolubil, deci nu este absorbabil, mărind astfel volumul bolului fecal, ceea ce are ca urmare activarea peristaltismului tractului digestiv şi scurtarea timpului de trecere a substanţelor digerate prin intestin, ceea ce are ca urmare scăderea congestiei acestuia şi, din acest motiv şi al asimilării compuşilor toxici din alimente.
 – 1 capsula Spirulina bio de la Eden Line, extrasă din lacul Chinhai, China
Spirulina asigură acele substanțe nutritive care lipsesc din hrana noastră sau acele produse pe care la un moment dat organismul nu le mai poate sintetiza din multiple cauze. Spirulina furnizează atleților energie pentru un timp îndelungat și reduce intervalul necesar pentru refacerea forșelor, ajută pe cei ce au probleme cu digestia și/sau asimilarea hranei, satisface apetitul întrucât asigură toate substanțele de bază, controlează greutatea, dă copiilor și celor ce nu agreează legumele posibilitatea să se hrănească cu ele luând numai câteva tablete.
banner stefania-1
Digest Eden Line
 – 1 tableta Digest Eden Line – Pentru un tract digestiv sanatos
O tableta de Digest contine: pulbere de migdala (Prunus Dulcis) – 56mg, pulbere de fasole rosie (Phaseolus calcaratus) – 56mg, pulbere de tarate – 56mg, pulbere de piper de balta (Polygonum hydropiper) – 70mg, pulbere de paducel (Crataegus monogyna) – 400mg, pulbere de malt – 62mg. Alte ingrediente: zahar din trestie de zahar – 100mg.
Detalii despre produs gasiti la adresa:

banner stefania-1

Pentru orice informatii, detalii despre cum puteti achizitiona produsul la pretul de depozit , ne puteti contacta la:

ID yahoo: stef_cordu
Telefon: 0744.750.594
Facebook: http://ro-ro.facebook.com/stefania.stef.969

sau puteti face aceasta direct pe site-ul,www.edenline.ro,  completand in formularul de inscriere datele personale si urmatorul cod de sponsor: 89100252.

Va recomandam sa ne contactati pentru a va oferi asistenta la inscriere si comanda!

Dupa o ora in care am consumat multa apa (apă alcalină ionizată)  imi prepar un Smoothie verde făcut la blender compus din:

detox-juice
 – 3-4 felii de castravete
 – 1 mar verde
 – o legatura de spanac
 – cateva fire de patrunjel verde
 – doua fire de telina verde
 – o jumatate de lamaie fara coarja
 – o bucatica mica de ghimbir
 – apa
La pranz si seara:
 -cate  o capsula de spirulina si o tableta de Digest Line cu minim o jumatate de ora inainte de masa
 – salate de cruditati (salata proaspata, rosii, castraveti, varza, telina, morcov, etc.) combinate dupa preferinta si imaginatie cu foarte putin ulei de masline si foarte putina sare de himalaia.
 banner stefania-1Inainte de culcare:
 – exfolierea la duş (de la tălpile picioarelor până la palme se periază tot corpul, astfel se înlătură celulele moarte, se colectează toxinele din mediu şi se menţin porii deschişi, astfel încât corpul elimină toxinele prin piele)

 – Eu folosesc Para de dus cu turmalina de la Compania Eden Line (utilizarea acestui dispozitiv stimulează sistemul imunitar, are proprietăți antioxidante, ajută la regenerarea pielii și a corpului, previne degradarea și căderea părului)

Para de duş are un design estetic și prin sistemul său performant de 8 tipuri de jeturi, efectuează un masaj echivalent cu presopunctura din medicina tradiţională chineză. Nu necesită sursă de energie, încălzindu-se de la apa caldă.

 Aplic pe fiecare talpa pentru toata noaptea cate un Plasture pentru detoxifiere de la Compania Eden Line.

Aplicarea plasturilor pe picioare pentru a elimina toxinele stimuleaza circulaţia sângelui şi a fluxului limfatic, regleaza activitatea glandelor endocrine, curata pielea, îmbunătăţeşte tenul.
banner stefania-1
Va recomand Bagheta pentru restructurarea apei unica pe piaţă
Poate genera hidrogen. Bând o apă înbogăţită cu hidrogen de această baghetă putem suprima efectiv procesul de îmbătrânire,bolile de inimă şi diabetul.
ORP (Potenţialul Oxidant/Reducător sau Potenţialul RedOx) al apei a ajuns la valori de -500 mV, ceea ce înseamnă că am transformat apa într-un antioxidant foarte puternic, rezultate asemănătoare mai găsim doar la filtre de apă ce au preţuri de mii de dolari.
Apa alcalină ionizată este o adevarată revoluţie în calitatea apei.

banner stefania-1Pentru orice informatii, detalii despre cum puteti achizitiona produsul la pretul de depozit , ne puteti contacta la:

ID yahoo: stef_cordu
Telefon: 0744.750.594
Facebook: http://ro-ro.facebook.com/stefania.stef.969

sau puteti face aceasta direct pe site-ul,www.edenline.ro,  completand in formularul de inscriere datele personale si urmatorul cod de sponsor: 89100252.

Va recomandam sa ne contactati pentru a va oferi asistenta la inscriere si comanda!

 – Eu consum 1 Litru de ceai verde frunze pe zi.

 – Zilnic merg pe jos in ritm alert.

„Meditaţia este momentul în care poţi fi singur cu tine însuţi, fără a fi influenţat de factori
externi şi nici de propriile constrângeri permanente, mentale şi afective. Meditaţia va deschide porţi care altfel rămân închise, făcând posibilă vindecarea autentică. Cuno
aşterea lui Dumnezeu şi relaţia pe care o vei avea cu el se va dezvolta atingând proporţii uriaşe. Deschizându-te în această manieră,spiritul se va mişca liber, fără constrângeri. Mi
şcarea interioară spirituală va duce la vindecare, în cele din urmă, iar dacă „asculţi” cu adevărat vocile interioare, s-ar putea să treci prin experienţe pe care nu le-ai fi bănuit. Este mult mai bine să îl asculţi pe Dumnezeu, decât să i te adresezi lui Dumnezeu.Nu uita, mulţumeşte-te cu „a fi” „
ROBERT MORSE – Sa traim sanatos fara toxine

Stefania Stef |

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s