Detergent universal pentru rufe Bio 3L – Eden Line

Detergentul universal pentru rufe Bio de la Eden Line, a fost atent conceput pentru siguranța sănătății oamenilor și a mediului înconjurător. Conține ierburi alpine proaspete și extracte deosebite precum săpunărița, nucile de săpun, floarea-de-colț, gălbenelele sau rozmarinul.

banner stefania-1

Detergent  universal Bio pentru rufe Eden Line

Sănătatea ta și a familiei tale CONTEAZĂ!

Toți detergenții sintetici de rufe lasă reziduuri pe haine, chiar și după clătire. Acel praf este absorbit prin piele și poate fi inhalat de noi sau de copilul pe care îl ținem în brațe. Efectele substanțelor chimice din detergenți pot pleca de la iritații ale pielii sau ale ochilor, și pot ajunge până la unele grave precum tulburările endocrine, astmul, autismul sau cancerul.
Într-un mod mai detaliat, ele pot cauza:
–  Persoanelor cu piele sensibilă, în special copiilor, provoacă riscul unei degradări grave a straturilor superficiale ale epidermului;
–  Astmul bronșic poate fi declanșat sau întreținut de substanțele rămase din detergenți, în compoziția îmbrăcămintei și lenjeriei de pat;
–  Absorbția substanțelor chimice în organismul uman conduce la apariția unor afecțiuni precum toxicitatea hepatică, tulburări ale sistemului nervos, Alzheimer, osteoporoză și chiar cancer;
–  Apariția alergiilor, dermatitei, tulburărilor hormonale, Parkinson, iritațiilor oculare, căderea părului, etc.
Detergent universal pentru rufe Bio 3LDe ce să folosim detergent Bio de la Eden Line?
Detergentul universal pentru rufe Eden Line este un dar al naturii ce conține ierburi alpine proaspete și extracte deosebite precum Alzheimer, osteoporoz. Detergentul Eden Line a fost atent conceput pentru siguranța sănătății oamenilor si a mediului înconjurător, fiind un produs ce oferă un plus de calitate organismului uman. Ingredientele vegetale 100% naturale certifică faptul că detergentul bio oferă numeroase beneficii corpului uman.
–  Este testat dermatologic;
–  Conține doar ingrediente de origine vegetală fără modificări chimice;
–  Nu conține ingrediente petrochimice, parfumuri, agenți de colorare, conservanți sau enzime;
–  Nu a fost supus ingineriei genetice;
–  Este eficient atât la spălarea automată cât și la cea manuală.

 

MURDĂRIE

Redusă

Medie

Mare

APĂ

Grad scăzut de duritate

Grad mediu de duritate

Grad mediu de duritate

DURITATE

<8,4°dH

<8,4°-14°dH

>14°dH

DOZARE

30 ml

40 ml

50 ml

Să cunoaștem mai bine beneficiile ingredientelor acestui detergent:
Fiind hipoalergenice, nucile de săpun sunt recomandate în mod special persoanelor cu probleme de piele, precum și copiilor. Sunt produse vegetale ce nu conțin nici un aditiv poluant, ajutând la păstrarea intensității culorilor oricărui tip de țesătură.
Existența săpunăriței printre ingredientele detergentului bio, ajută la tratarea bronșitei, tusei și astmului. De asemenea, datorită proprietăților sale, are o acțiune benefică în bolile de inimă și de sânge, scăzând tensiunea superficială.
Uleiul de lavandă are capacitatea de a elimina tensiunea nervoasă, calmarea durerii, dezinfectarea pielii, intensificarea circulației sângelui și tratarea problemelor respiratorii.
Acidul citric este cunoscut ca și un compus organic frecvent întâlnit în natură, cu multiple implicații pozitive asupra organismului uman.
Este mediul înconjurător afectat de detergenții chimici?
Răspunsul este un mare DA. Majoritatea detergenților de pe piață sunt compuși din substanțe chimice rezistente la acțiunea factorilor biologici. Astfel, în momentul în care acești detergenți intră în contact cu apa și mediul înconjurător, sunt foarte greu de eliminat și pot crea probleme serioase pentru mediul acvatic.
Cum protejează detergentul Bio de la Eden Line mediul înconjurător?
Detergenții biodegradabili conțin ingrediente active care nu deteriorează suprafețele, se dizolvă ușor și nu sunt toxice pentru mediul înconjurător.
Acidul citric ce se află printre ingredientele acestui produs este benefic pentru mediu, fiind foarte rapid și complet degradabil. Energia folosită în timpul procesului de fabricație provine din energie Greenspace, fapt ce permite să se lucreze 100% fără energie nucleară.
Indicații: Detergentul Bio de la Eden Line pentru rufe, poate fi folosit pentru toate tipurile de textile (bumbac, materiale sintetice, mătase și lână). Detergentul poate fi utilizat atât pentru spălări manuale, cât și și pentru cele automate. În cazul rufelor albe, adăugați 2-3 linguri de bicarbonat de sodiu.
Mod de utilizare:
Înainte de utilizare, agitați ușor. Un capac de închidere corespunde unei cantități de 40 ml. În funcție de instrucțiunile de dozare pentru rufele cu un grad normal de murdărie, adăugați soluția în spațiul pentru spălare sau adăugați-o direct pe rufe.
Ingrediente: 15-30% tenside neionice (extract din nuci de săpun*, extract de săpunăriță*, extract din semințe de camelie*), decyl glucozidă**, xiloză**, gumă de guar*, etanol*, substanțe parfurmante** (ulei de lavandă), sorbat de potasiu, linalool***.
* – Bio
** – Natural
***- Elemente din uleiuri esentiale pure
Instrucțiuni de siguranță:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: sunați la un CENTRU DE INFORMARE TOXICOLOGICĂ sau un medic, dacă nu vă simțiți bine. ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact dacă este cazul și dacă acest lucru se poate face cu ușurință. Continuați să clătiți.
Detergent  universal Bio pentru rufe Eden Line – Pret de Depozit – 160 RON

                                            – Pret de vanzare  –  128 RON

banner stefania-1

 Pentru orice informatii, detalii despre cum puteti achizitiona produsul la pretul de depozit , ne puteti contacta la:

ID yahoo: stef_cordu
Telefon: 0744.750.594
Facebook: http://ro-ro.facebook.com/stefania.stef.969

sau puteti face aceasta direct pe site-ul,www.edenline.ro,  completand in formularul de inscriere datele personale si urmatorul cod de sponsor: 89100252.

Va recomandam sa ne contactati pentru a va oferi asistenta la inscriere si comanda!

 

Stefania Stef |

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s