Detergent ecologic pentru vase

Detergent ecologic pentru vase Eden Line

Detergentul Eco pentru vase de la Eden Line a fost special conceput pentru siguranța sănătății oamenilor și a mediului înconjurător. Acesta este un produs ce nu trebuie să lipsească din locuința dvs., fiind creat din ingrediente 100% naturale atent selecționate, care confirmă faptul că detergentul Eco oferă numeroase beneficii corpului uman.

IMPORTANT!

PRODUSELE COMPANIEI EDENLINE POT FI ACHIZITIONATE CU 25% MAI IEFTIN!.

 1. Accesati site-ul http://www.edenline.ro/inscriere;
 2. La datele sponsorului „Numar de identificare sponsor” veti scrie 89111123;
 3.  Click pe „Cauta” – la „Nume sponsor” apare Corduneanu Nicoleta;
 4. Completati gratuit formularul cu datele dumneavoastra;
 5. Primiti in e-mail un cod de membru cu care va logati pe site;
 6. Ca membru cumparati produsele cu 25% mai ieftin!

Detergent ecologic pentru vase

 

Un subiect mai puțin mediatizat este influența nocivă a substanțelor chimice din produsele pe care le folosim zilnic la îngrijirea corporală și la curățenia casei. Nu le citim niciodată etichetele și, chiar dacă o facem, nu căutăm să aflăm ce înseamnă termeni precum „ftalați”, „triclosan” sau „lauril sulfat de sodiu”.

Detergenții de vase sunt indispensabili în curățarea și dezinfectarea obiectelor din gospodărie, eficienți în curățarea petelor de grăsime, a mirosurilor neplăcute și împrospătarea bucătăriei. Gospodinelor nici nu le trece prin cap că, de multe ori, fac curățenie cu prețul sănătății. În detergentul de vase pe care îl folosesc, se găsesc substanțe atât de otrăvitoare încât se pot proteja de ele doar cei care le evită.

Deși la prima vedere par inofensivi și nu sunt declarați în mod oficial toxici, detergenții destinați uzului gospodăresc au în compoziție ingrediente chimice, drept urmare ne punem întrebarea: 
”Ce impact au acestea asupra sănătății noastre și mediului înconjurător?”
Deși la prima vedere par inofensivi și nu sunt declarați în mod oficial toxici, detergenții destinați uzului gospodăresc au în compoziție ingrediente chimice, drept urmare ne punem întrebarea: ”Ce impact au acestea asupra sănătății noastre și mediului înconjurător?”
 
Românii sunt fruntași în Europa la numărul bolnavilor cronici: avem 3,5 milioane de bolnavi cronici, dintre care 400.000 au cancer și aproximativ două milioane au hepatită B sau C. În plus, unul din patru români suferă de alergii. 
 
În produse precum săpunul, șamponul, gelul de duș, dar, în egală măsură, în detergentul de vase, există o substanță extrem de toxică: LSS sau lauril sulfat de sodiu. Este vorba de fapt, despre un agent de spumare și degresare foarte ieftin. Pe cât de ieftin, pe atât de toxic, spun xenobiologii. „Substanța aceasta ajunge în corp prin microcirculație, atacă ficatul și crește riscul apariției cancerului” explică Prof. Dr. Gheorghe Mencinicopschi. Practic, spun specialiștii, atunci când se folosește un lichid care conține LSS, ar trebui ca pielea și căile respiratorii să fie complet protejate, pentru a nu fi inhalați aburii toxici.
 
Alte efecte produse de utilizarea detergenților de vase sunt: înroșirea pielii, iritarea, deshidratarea mâinilor, favorizând astfel procesul de îmbătrânire. O categorie sensibilă sunt copiii, aceștia fiind victime ale toxicității detergenților, și pot suferi de afecțiuni ale pielii, alergii, dar și mai grav, de astm.
 
SLS sau SLES este o substanță foarte periculoasă pe care detergenții de vase o conțin din plin. Studiile au arătat că ingerată în organism, este responsabilă de apariția celulelor canceroase, dereglărilor hormonale sau afecțiuni ale ficatului.
 
Ce sunt fosfații?
 
Fosfații sunt substanțe ce intră în compoziția detergenților de vase, aceștia nu sunt eliminați prin simpla clătire, ci rămân pe suprafața veselei intrând în contact cu hrana noastră, și implicit în organism. Acțiunea nocivă a fosfaților continuă în aer, unde odată inhalați ei pot determina apariția bolilor oftalmologice, a sistemului nervos, bronșite.
 
Una dintre substanțele care se infiltrează în sol este sulfatul alchilbenzen, ce afectează plantele din agricultură. Tot din aceeași categorie, fac parte nitriții, care odată ajunși în mediul acvatic vor influența înmulțirea algelor, reducând cantitatea de oxigen.
       
 
De ce să folosim detergentul de vase Eco de la Eden Line?
 
În primul rând este o alternativă la detergenții de vase, unde folosirea detergenților Eco nu au efecte nocive asupra organismului, deoarece conțin ingrediente naturale ce nu agresează pielea, iar amabalajul lor este biodegradabil.
 
– protejează pielea și sănătatea în același timp;
– protejează mediul înconjurător;
– produs fără coloranți și conservanți;
– conține un parfum plăcut de lămâie.
 
Sulfatul de alcool de nucă de cocos prezintă numeroase beneficii datorită ingredientului principal, unde timp de secole nuca de cocos a fost folosită ca un remediu pentru diverse afecțiuni, cum ar fi: erupție cutanată, febră, bronșită, pietre la rinichi, ulcer, astm, etc. De asemenea, uleiul de cocos este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra pielii, fapt ce oferă un plus în utilizarea detergentului Eco.
 
De peste 6000 de ani, omenirea cunoaște acțiunile miraculoase ale uleiurilor esențiale naturale, proprietățile lor curative și purificatoare și, nu în ultimul rând, aromele lor irepetabile. Arta aromaterapiei folosește puterea uleiurilor esențiale atât pentru proprietățile lor terapeutice, cât și pentru restabilirea și armonizarea corpului în toată complexitatea lui. Proprietățile de vindecare ale uleiurilor esențiale sunt diferite, în funcție de tipul de ulei folosit și putem spune că acționează atât asupra corpului fizic, prin acțiunea lor antibacteriană, de creștere a imunității, ameliorarea durerilor, cât și asupra corpului emoțional.
 
Dozaj: *aproximativ 1 jet detergent (o strângere a flaconului) la 2-3 litri de apă.
 
Ingrediente: >30% apă, 5-15% surfactanți non-ionici(din zaharuri), surfactanți anionici (sulfat de alcool de nucă de cocos), <5% clorură de sodiu, citrați, uleiuri esențiale naturale(conțin limonene, citral).
 
Toate ingredientele sunt de origine naturală.
 
Produs natural, fără coloranți și conservanți, protejează mâinile de uscare excesivă, cu un parfum plăcut de lămâie.
 
Precauții: a nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se înghiți. În cazul în care ați înghițit mergeți la medic. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, spălați imediat ochii cu multă apă.
 
Formă de prezentare: 1 sticlă = 500 ml
Detergent ecologic pentru vase Eden Line– Pret de Depozit – 30 RON

                                            – Pret de vanzare  –  24 RON

IMPORTANT!

PRODUSELE COMPANIEI EDENLINE POT FI ACHIZITIONATE CU 25% MAI IEFTIN!.

 1. Accesati site-ul http://www.edenline.ro/inscriere;
 2. La datele sponsorului „Numar de identificare sponsor” veti scrie 89111123;
 3.  Click pe „Cauta” – la „Nume sponsor” apare Corduneanu Nicoleta;
 4. Completati gratuit formularul cu datele dumneavoastra;
 5. Primiti in e-mail un cod de membru cu care va logati pe site;
 6. Ca membru cumparati produsele cu 25% mai ieftin!

Stefania Stef |

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s